2 Questions A Store Can Ask About Service Animals 5 W Questions For the Stories of Abraham’s Journey to a New Land and God’s Promise to Abraham

You are searching about 2 Questions A Store Can Ask About Service Animals, today we will share with you article about 2 Questions A Store Can Ask About Service Animals was compiled and edited by our team from many sources on the internet. Hope this article on the topic 2 Questions A Store Can Ask About Service Animals is useful to you.

5 W Questions For the Stories of Abraham’s Journey to a New Land and God’s Promise to Abraham

The stories of Abraham are some of the most beloved in the Bible. It is important that your children start hearing these stories and learning their truths. One of the best and most intelligent ways of reviewing Bible stories with children is by asking the ever-popular 5 “W” questions – who, what, when, where, why and how (for extra dimension). Here are two sets of questions following the 5 “W’s” with their answers for the stories of “Abraham’s Journey” and “God’s Promise to Abraham” found in Genesis 12 and 15. You can ask questions or You can have a nice hand or finger puppet do the asking. Have fun!

Questions for the story “Abraham Goes to a New Land”

1 What did God tell Abraham to do?

Answer: Go to a new land.

2 Who did Abraham ask to go?

Answer: Father and his people.

3 Where should Abraham go?

Answer: To the land that God will reveal.

4 What kind of nation will God call Abraham great or small?

Answer: Great.

5 How old was Abraham when he left home?

Answer: 75

6 Who went with Abraham to the new land?

Answer: His wife Sarah and his brother Lot and his assistants and his animals.

7 What is the name of the new house they built?

Answer: Canaan

Questions for the story “God’s Promise to Abraham”

1 Where did God tell Abraham to look at the stars?

Answer: Up in the sky.

2. How many children will there be in Abraham’s family at one time?

Answer: As there are stars in the sky. Too much to read.

3 What did God say he would give Sarah’s wife?

Answer: Boy.

4 What is the name of Abraham and Sarah to call their child?

Answer: Isaac.

Video about 2 Questions A Store Can Ask About Service Animals

You can see more content about 2 Questions A Store Can Ask About Service Animals on our youtube channel: Click Here

Question about 2 Questions A Store Can Ask About Service Animals

If you have any questions about 2 Questions A Store Can Ask About Service Animals, please let us know, all your questions or suggestions will help us improve in the following articles!

The article 2 Questions A Store Can Ask About Service Animals was compiled by me and my team from many sources. If you find the article 2 Questions A Store Can Ask About Service Animals helpful to you, please support the team Like or Share!

Rate Articles 2 Questions A Store Can Ask About Service Animals

Rate: 4-5 stars
Ratings: 4292
Views: 51902701

Search keywords 2 Questions A Store Can Ask About Service Animals

2 Questions A Store Can Ask About Service Animals
way 2 Questions A Store Can Ask About Service Animals
tutorial 2 Questions A Store Can Ask About Service Animals
2 Questions A Store Can Ask About Service Animals free
#Questions #Stories #Abrahams #Journey #Land #Gods #Promise #Abraham

Source: https://ezinearticles.com/?5-W-Questions-For-the-Stories-of-Abrahams-Journey-to-a-New-Land-and-Gods-Promise-to-Abraham&id=4100032